baby baby baby


lördags slapp

idag har jag bakat cupcakes, igen, det vart chocklad och saffran, dom vart dunder!
händer inte mycket idag, bara hemma och tjocka framför en film.
jag är typ fortfarande bakis sen torsdags, jag och min gullis Spe gick ut, vi började på Söderkällaren, och sen gick vi till Mama Africa, haha, ja genom att bara säga de förstår ni väl att kvällen typ slutade i kaos, jag hade en jävla  dryg fucker efter mej som ville absolut att jag skulle följa med han hem, och jag var en hora, och en fitta för att jag inte ville de, han som hade bjudit mej på en öl och allt, haha shit, det finns så jävla mycket puckon, jag vart lack, han vart lack jag slog han, han ville så gärna slå tillbaka, jag såg de på han, men SYND för han, de va massa folk ute haha. pucko.
vi hade endå kul, trots folket på mama africa så är ju musiken dunder och det var den som tog oss dit!

21 november i gävle.

maah, jag var så taggad, nicole kom till gävle, jag kom till gävle och alex kom till gävle, vi skulle fira min kära (föredetta) klasskompis som fyllde år, de var trevligt, vi åkte ut till bomhus och förfestade, sen när vi kom till stan för att gå ut, avslutades ju så klart kvällen därför att jag e årets pucko nr 1, som vanligt.
jag hade "tappat" min plånbok med legg och visa, + att nicoles legg och visa låg däri.
va gör man? man krigar och hoppas på att den kanske ligger kvar i bussen så vi väntade i stan en timme på att bussen skulle komma tillbaka till stan, men nej där låg den inte, sen åkte vi tillbaka till busshållsplatsen och nej där var den inte.
vi skiter i och går hem för att äta och spärra våra kort, efter maten ska vi ta en cigg, nicole ska sätta på sej min jacka och tror ni inte att min plånbok ligger i ärmen på jackan?
så jävla typiskt mej. bläää.
men vi hade trevligt så länge det varade!





lite kärlek från tarrus


save my nintendo and sega


jag är så sugen på att spela mitt 8-bitars eller sega, och ingen an dem fungerar, jag fattar inte varför och de gör mej ganska nervös? de har funkat hela mitt liv varför skulle de sluta nu?
usha usha, kan man lämna dessa spel på lagning hos typ nån tv-spels börs så kan dom fippla oc fixa mina babys!
FÖRÖVRIGT? ja imorgon ska jag på en arbetsintervju som jag sa sist, wish me luck för jag behöver verkligen detta jobb mer än allt!!!!!


mary do uana, come free my mind.

gullisar, idag mår jag fan bra, bättre än bra, jag är glad!
jag ska fara till gävle strax, alexandra kommer dit + att nicole kommer imorgon! åh de ska bli så mys att umgås med mina tjejer, enda som saknas är helen nu, men hon kommer hem på söndag, hoppas att jag hinner träffa henne, åh hon har säkert haft det asbra i malaysia!
sen finns det ett till stort + dem ringde mej idag och vill att jag ska komma på intervju till en tjej som personlig assistent, jag hoppas verkligen jag får jobbet, håll tummarna för mej!


capleton 5 dec musikens hus, gbg


Jag såg rätt, han kommer till gbg.
då gäller det bara att styra guldpengar till resan, biljetten, pun och öl.
fyfan, jag hatar att vara pank.
BUT I WILL BE THERE!
efter att jag såg karl sommaren 07 så vill jag bara ha mer, ja de vill jag!
COCKY FI DEM DOWN ASS BITCHES!

någon som är på ?

rnb damerna jag inte kan vara utan

Jag har så tråkigt, spelar tetris, ja hela dagarna faktiskt, i can't stop.
men medans jag spelar gillar jag att lyssna på musik, och på senaste dagarna har de varit my girls of rnb.
Vi kan ju börja med Tweet, aah jag ÄLSKAR henne, hon är nån jag tycker absolut har fått för lite uppmärksamhet, jag tycker hon är guld, jag lyssnar på henne jämt och när jag inte gör de så sjunger jag hennes låtar för mej själv, och längtar tills jag får höra henne igen, typ. låter kanske lite geeky men gosh what i like her!
så har vi ju så klart MJ, hon är ju helt jävla gudomlig, och precis som Tweet så förmedlar hon så galet mycket känsla i hennes låtar, u can feel therepain when you listen to it liksom, dom två damerna är mina absoluta favoriter!
Sen så har vi ju TLC, aah jag är helt galen i TLC, bästa tjej gruppen genom tiderna ja ok TLC och the supremes då, men dettaa inlägg är om rnb bruttorna som äger DEJ! MAJU!
Jag saknar musik från dem efter att Lefteye dog, tänk va mycket bra musik de skulle kunna giva denna värld om hon fortfarande var vid livet, men jag tycker Tboz och Chilli gör helt rätt i att inte fortsätta, it just wound't be the same utan Lefteye.
Och nu när vi är inne på damer som gått bort så kommer vi ju också till Aaliyah, hon har vart grym sen dag ett enligt mej, ett stort plus e ju att hon dansar, hennes videor kan jag kolla på om och om och om igen, Aaliyah skulle jag också önskat att hon fortarande levde för hon skulle också fortsätta ge ut musik som är dunder, Rest in peace lixom, men jag önskar att ni levde och kunde ge mer av det goda.
Sen har vi ju då också Ciara, hon är absolut ingen speciellt duktig sångerska och är egenligen inte särskilt bra, men det är någonting med henne som bara får mej att gilla henne som attan, samma sak där hennes videor kan jag ha på repeat tills du ber mej sluta.
Sen vill jag påpeka att jag faktiskt inte är sådär dunder mycket för rnb, de är inte min favorit genre om man säger så, men dessa damer gör vardagen bättre för mej iaf, GREAT THEY ARE!




Vilka är era favoriter?

Cold Town


dreggel

åhh, jag vill verkligen ha denna kepan, plsssssss kan inte någon fin människa ge den till mej?
åh jag önskar jag hade karln här för då hade den redan vart i min hand, dags att ringa och tigga lite caaaaash?!
hehe, 499 spänn. känns surt när man har 28 kr på kontot, GE MEJ ETT JOBB, jag börjar bli deprimerad på riktigt nu.
känns fan inte kul.


christian the lion



jag gråter varje gång jag ser den här, maaaaah!

cupcakes

idag har varit ännu en tröök dag, men jag har iaf bakat cupcakes som jag sa igår,
det vert dundergoda, chocklad cupcakes, inte de bästa jag gjort til utseendet, men till smaken, whaa det bästa jag gjort, så här vart dem!

.
jag vet då att jag inte ska använda mej av dessa muffinsformar mer, de såg ganska skabbiga ut när de vart gräddade!
aah jag längtar typ tills nästa gång jag ska baka, inte så mycket för att äta sötsakerna, men de gör min lillebror så bra!
kul att baka är de då som attan!

tröök.

mja, jag e typ deppig också, eftersom jag inte har en krona och ett sånt fruktansvärt shopingsug, jag vet seriöst inte vad jag ska ta mej till. jag hittar så mycket snyggt, överallt, SHITPOMMFRITT GE MEJ ETT JOBB NU VAFAN!
något som gorde mej lite glad idag var iaf när morsans karl kom hem från tyskland så har sötdjuret köpt min favorit parfym till mej, mjaaaaaaau jag älskar dej elle. de är den godaste jag vet. mmmmmm.


och idag så är de Jewel som gällt, repeat hela dan har hon vart på men jag gillar henne hon e söt, och gör låtar som man mycket väl kan känna igen sej i, iaf jag och ja. hon är bra.
jag är så uttråkad att de är sjukt, så de blir fan till att se space chimps nu, de är dags!

hussel

jag känner mej helt otaggad till blogg. bajsblogg.
jag känner mej bara taggad för två saker, få ett jobb och baka cupcakes, imorn ska jag baka.
de hade juvart nice om jag kunde säga desamma om jobb, men NJEEEEET funkante så.
tänkte iaf bjuda på lite bilder från den senaste veckan.

halloween var ju för övrigt en dunderkväll, jag va full som en kastrull.

ROCK THE BELLS




för övrigt så var rock the bells asbra, jag dog och de va helt magiskt och jag e helt såld, BRA BRA BRA!
alla va sjukt bra bra bra åh jag vet inte hur jag ska beskriva denna kväll för er som inte var där,
jag tror den helt enkelt var tvungen att upplevas!!

men som sgat imorgon blir de cupcakes, vet dock inte sorten än men de får ni se imorgon, puss!

hem till gården.

hola mina gullisar!
nu är jag tillbaka hos mor min igen, har haft de dunder både i gävle och sthlm, rock the bells, var GALET GALET GALET, fortfarande inte kommit ner på jorden riktigt än tror jag, och obamis vann ju, så klart :)
näää jag kan inte vara mer än nöjd :)
bilder kommer dock sen eftersom jag e en schlapp fitta på att ladda upp skiten, anyways, nu blir de melrose place, jesus vad jag saknat amanda och sidney, pussssss!