2009, vilket jävla kuk år.

helt ärligt, så tror jag inte att jag orkar snart, jag är så utmattad och det enda jag känner är tomhet.
vi var och kollade på matchen igår, real-milan, när vi kom hem vid halv ett inatt så var våran dörr uppbruten med en jävla kofot. vi har haft inbrott.
min underbaraste mac finns nu hos nått litet luder till husby barn, de som gör mej mest frustrerad är att vi typ vet vilka de var, jag orkar fan inte. jag drar till uk i början av november jusst nu har jag ingen som helst lust att komma tillbaka till sverige. de här året har BARA vart skit.

de började förjävligt i januari med att en fitta bröt min arm.
sen har jag mått fett dåligt för att jag var arbetslös så länge.
en kompis har åkt in i år. vi har fått smällar i ansiktet igen igen och igen av människor vi trodde var våra vänner.
martin va en fitta mot mej, clarence va en fitta mot alex.
och förra veckan gjorde snuten razzia i min lägenhet, dom hittade såklart nada, men endå och nu detta. listan kan göras så jävla lång med mer saker som hänt men vem fan pallar.

jag vet att efter regn kommer solsken men jusst nu känns de som solen har dött.

what happend to my ass?

jag trodde aldrig jag skulle säga de här till mej själv för att jag alltid trivts med mina kärleksvalkar eller vad man säger haha, men seriöst, nu har de gått föör långt.
att jobbat i ett cafe sen i april har inte hjälpt ett jävla dugg, jobbar sista dagen imorgon och på måndag starts the hard life, måste hitta ett jobb och gå ner en jädrans massa kilo till nyår.
de som jag tycker är mest hemsk är att jag inte har stor röv längre, utan att jag är stor och har feeeeeeeet röv, get the diffrence? klart ni gör.
 
iaf på nyår ska jag vara med min faboulous base man i en faboulos outfit och ohh im gonna look good, fukkin believe me!  

tillbaka till min dag innan imorgon, JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLS HUNGRIG, finns kyckling i frysen, lax med men jag vill ha CHIPS MED DIPP, jag fryser så innåt helvete och palla inte gå till centrum, försöker få alex att gå för en hundring men jag tror att jag måste höja mej, helt  sjukt. hon borde gå utan mutning tänk på alla gånger jag gått på systemet åt henne, varför räknas aldrig de? VAAAAAAAAAAA?

hade en liten valpis här igår, hon va så jävla söt och jag vart så sugen igen på en liten kärleksbebis.
fast dock ingen pitbull, jag vill ha en rottwieler eller en bulldog, men så är det de där med tiden, har jag den? får nog vänta med de tills jag taggar tillbaka till uk, om de nu blir så.
men åhå saknar hund så mycket och min nelson är ju föör långt bort.

fred ut