BOOOYAAAAAAAAAH

ohh värmen här hemma in echtocolmo är wonderbar.
nu skall vi tagga ut och dricka öl, eller vin? vad blir jag härligast på?
jag röstar på båda hehe.
flyttar i veckan gör vi också, sweeteldideldiii.

update later on med härliga dräggfyllebilder.
pussen.

kefft väder inna di dalarna

det är grått och regningt här, tröökigt, vad blir av idag lixom? slappa i guess.
har varit här sen i onsdags, har vart riktigt mysigt faktiskt.
Helene, Alexandra och storasyster kom som sagt i torsdags, vi har grillat, schupit och pun.
mina tjejer åkte hem igår för de skulle jobba idag (monday) aah det hade jag också gjort om det inte var så att de dragit ner på våra tider på jobbet, så jag har gått från heltid till halvtid, så jävla surt. särskillt när man trivs på jobbet också.
Så de är ju bara att söka fler jobb, vilket jag gör everyday.
Vad har mer hänt, jo jag har sytt fem kuddar till nya lägenheten, STOLT tjej, för jag e egentligen inge duktig på att sy, kollar man nära på dom så ser man att de kanske inte är snyggast gjort men vafan de ser fina ut endå. Sömmmarna är inte särskilt raka osv.

Förövrigt så vet jag fortfarande inte hur jag ska hantera Gibbs, men jag låter det vara tills vidare.
Har dock en sjuk längtan tillbaka till UK, ska försöka mej på en veckas resa i sommar iaf, får se om fan jag kommer ha råd med tanke på hur de blev med jobbet nu, men hoppas.
Men då blir de en Julia visit till huvudsak tror jag. Cos i just don´t know.

Förövrigt så kan jag säga så här om Horungen, DIN TID ÄR SNART KOMMEN, hahaha, ohh this is gonna be so fukkin fun, förmodligen så kommer inte horungen våga ta sej till sthlm äns, NADAS PROBLEMAS för då tar vi oss till gävle.

och förövrigt TIGEEEEEEH på torsdag då jävlar ska vi fira en födelsedag like never befooooooore!

you can make the future but it starts by leavin the past

käraste vänner, ovänner och gullebulle läsare.
det är dags för mej att blotta mitt hjärta, och till martin min kära boyfriend, om du läser de här så blir inte jealous, arg eller misstänksam, jag är bara ärlig rent ut sagt. so on. du vet att jag tycker om dej hur mycketsom helst och skulle inte byta ut dej för allt i världen, eller jo, om de va lenny eller jhonny för en natt så tacka´fan för de :P
kommer ni ihåg att jag för någon timme skrev MOOD: happy hoe, gjorde ni inte det så är de ju bara att läsa inlägget under.
mitt MOODE nu: snörvlande-rödögd-precis-slutat-gråta-hoe.
ANYWAYS.
jag har ju som sagt haft karl i uk i tre år. han är mycket äldre än mej, 17 år för att vara exakt.
med tanke på att han var 17 år när jag föddes (ok så vill jag inte tänka) men med tanke på att han har 17 år mer på nacken än vad jag har så är han ju självklart mycket mognare än mej.

nu är de ju så att de inte funkat mellan oss, jag trivdes inte i london och tyckte han lämnade mej ensam hemma för ofta, kan ju en liten nördig tjej från sverige tycka, men som han säger är det helt normalt i london, kan tänka mej attt de e lite så med tanke på att allt e mycket jobbigare där, förutom fýllan då, för den är underbar där. men så kan man ju inte leva full resten av sitt liv heller (eller vissa kan ju, men jag tror inte det är vägen att gå för mej)

IALLAFALL, han va den karl jag trodde jag skulle gifta mej med och få 5 barn med, ja förlovade va vi ju till och med.
saker går inte alltid som man tänkt sej, har iaf nyss pratat med honom, och jag vet ingen människa som kan få mej att gråta som han, när jag gråter så säger han till mej sluta va en sån barnrumpa och sluta gråta, du gråter jämt.
visst jag kanske inte behöver gråta så ofta som jag gjorde när jag va där (ensamhet gör mej ledsen i ögat) men jag undrar en sak tjejer, på riktigt, när du gråter framför din kille, kanske de skulle kännas bättre om han va vid din sida (behöver absolut inte säga ett ord) men bara så du vet att han fanns där, ist för att lacka ur, gå därifrån och va fett trött på att du gråter nu igen, hörru ditt sepe, jag gråter för jag flyttar till ett främmande land för en anledning:  vara med han, inga vänner, han jobbar mest heela tiden och när han e hemma så blir de inte mycket tid´över till sin käraste flickvän utan mer till sömn, VEM känner sej inte ensam då?
va mest de vi snackade om idag, att jag är omogen, han älskar mej men vill att jag växer upp.
då sa jag till han, du har vetat exakt hela tiden hur gammal jag är, om du tycker att jag är för omogen varför stannar du? men du kan väl förihelvetes jävlar inte försöka skynda på min, va säger man, uppväxt?
jag växer varje dag verkligen men du kommer alltid vara 17 år äldre än mej och förhoppningsvis växer han också som människa.
de jag vill komma fram till e att han är en underbar människa och jag älskar han av hela mitt hjärta. MEN tyvärr så måste båda gå vidare han e för vrång och jag har helt enkelt ingen ork att äns diskutera med han längre, ít aint the same anymore.
vet egentligen inte vad jag ville komma fram till kanske tjejen bara behöve skriva av sej? does anything make any sense av de jag nyss skrev?

jag kommer nog alltid älska gibbs, han har vart en viktig människa i mitt liv, och han har talat mej till rätta många många gånger och han har också fått mej att växa och inse vissa saker jag aldrig skulle insett utan honom, vad vare seleena sjöng?
"woman enough to let you raise me.."
ingen kan spå framtiden, kanske lika bra men just nu kan jag säga så här:
jag tycker om martin, han gör mej glad och han är i min ålder jusst nu känns de som jag är för ung att försöka stressa mitt psykiska växande, har vart med om så sjukt mycket skit i mina yngre dar så jusst nu, just let me be.


efter denna fruktansvärda länga text ligger mitt moode på:
de känns lite bättre-tjejen behöver ett till glas vin-sen slagga.

tjeniiiiiiiiixen

hej jag är gay jag vet.
befinner mej jusst nu i dalarna hemma hos mina kära mamma.
vi har nyss ätit en fin taco middag, jag, mamma, karln hennes and likkle brother. asmys var det, till maten dracks de rödvin och jag måste erkänna efter två av deras jumboglas så är aya lite på lyysen, men de är mys.
mamma tog de lungt när hon serverade mej vin, jag är ju fortfarande barn i hennes ögon tills jag blir ca 40 som hon själv uttryckte sej, men sen så kommer ju alltid mors karl och fyller på min alkohol som vanligt. jag tror han gillar att schupa mej lite lätt full, samma sak i kreta, hörru skaru ha en till bärs eller?
ATT JAG SKA, så får han en liten ilsken blick av mamma. hahaha.
it´s family, woonderbart!!
imorgon kommer storasyster, helene och alexandra hit också, MYYYYS ví ska ha grillfest på fredag och jag längtar.
ibland e ´de så rackarns underbart att komma ut till landet hos mori!
MOOD: happy hoe.



pussn.

nämen assoo

ps. lägg märke till att jag nyss skrev kyssar.
kärleksfull tjej.

en helt vanlig fredag..?

BUUUUUUUUYAH!
jag sitter här hemma hos min kära vän in jakobsberg, vi har käkat kräftor och dricker rödvin, nu står kalrn och lagar kyckling, för kräftor blir man ju föfään inte mätt på. GOTT!
idag händer inte mycket, jag börjar jobba 08.00 imorgon, och med tanke på att mitt jobb ligger i ekerö måste jag alltså gå upp ca 05.30. surt men jag tänkte supa mej lite på lysen nu, och slagga tidigt!

kyssaaaaaaaar

ÄLSKADE KARL, DU ÄR THE BEST!!



jag har lovat mej själv att ALDRIG någonsin ligga med capleton om jag skulle få chansen,
efter de med lutan, can't stand to loose another favorite karljävel.
Capleton ger mej energi som ingen annan and i get high of just listen to him!!
BIGGG UP som han hade sagt.

stucked and stoned on ex-factor


en gammal låt som varit en av mina bästa lång tid, har sprungit ikapp mej.
lauryn har en sån galen känsla och hon får mej att rysa och gråta på samma gång.
videon tycker jag inte är att tala om ärligt talat, men de är lauryn hon är en galen sångerska och poet,
älskar man om den här låten, då älskar man den för evigt.

shiieet vad jag vart dramatiska tjejen, rackarns horfitta!
NU ÄR JAG MEJ SJÄLV IGEN!
Lauryn e en av de bästa
och jag hoppas, att jag kommer kunna gå på hennes spelning nu i sommar!