ps

som alla andra så är ju jag ett desperate fan, åhååååååå,
såg avsnitt 19 igår, edie fukkin britt dör helvetesjävlafukking skitliv, jag älskade ju edie, evil bitches is what i like!
varför dog hon, kunde inte susan dö hon e ju så jävla dryg och störig och sepe endå, henne skulle man ju inte sakna om hon dog, snarare jubla!





silversyster min.

HOLA!
ganska nyvaken tjej, astrött men kan ikke sova mer! lika bra har tvätttid om 20 min, åhh jag orkar verkligen inte med men måste verkligen har inget rent, fuuuukk it.
aja hade fått ett sms av systra vi halv åtta, shes in sthlm :) så jag ska in till stan sen och möt'na, hoppas att solen kommer fram så kan hon bjuda mej på en kall bärs i sooooooln, hehe jag e så hemsk.

min syster är den bästa hon räddar mej alltid ur mina ekonomiska kriser, som nu den här månaden, hade inga paraa till hyran, vem är inte guld och låner mej? JO FÖR DE E MAAAAALIN (muminlåten)
fint fint fint hon ska fåå någonting riktigt fint av mej en dag, kan jag lova!

måste kvista till tvättstugan (som btw e på andra sidan gatan aaaaaaaslångt, pallante)
herrååååå

"likkle me" & min Danight
detta tillståndet är saknat, in the fukkin zoooone!

men åh horunge hon e.


OKEJ, NÅN, NÅN har raderat mitt inlägg om horungen, jag tror att de är horungen, har haft samma lösenord sen jag va elva och de vet ju hon om, fuck it, pallar ju inte skriva ett till jusst nu men de kommer.

annars? jag har jobbat hela dan om mina fötter luktar apa nu, kul.
ska tagga till kärrtorps IP snart och lira lite boll, ok jag kommer spela i typ 10 min sen kommer jag sätta mej ner och kedjeröka och kolla på men de är ju endå trevligt!

vad händer på valborg då gullleungar? blir nog uppsala för min del iaf, om de inte blir så att jag måste jobba, hoppas ej!!
whats new mer?
ja vår kära lägenhet går ju ut sista  maj så vi ska lämna bagis:( känns lite trök, trivdes här, eller ja kanske inte självaste bagis, hänger ju inte ut här speciellt mycket men nära till söder.
anyways, vi ska flytta till en fyra i Husby, jag, alexandra, clarence och toven. skönt som fan att vi fått lägenhet men känns inte så där superkul att flytta tillbaka till husby, aja 3 positiva saker finns de iaf, kommer bo närmare Zaroy, kommer bo nära min gulle Danight och de blir ju faktiskt närmare till jobbet :)
hoppas på att de ska bli rättegång snart nån jävla gång så jag kan få mitt rackarns skadestånd och börja spara paraaa  så jag kan köpa mej en egen lägenhet så småningom (jag får inte festa upp dessa penagr, fast jag vill de)
men jag e fan snart 21 och måste börja tänka på min rackarns framtid, jag ska bli rik och ha en snuskigt fin lägenhet, ett hus på landet  och ett hus i karibien, ja mitt krigande för de, börjar typ i höst för jusst nu m¨åste jag hitta en lösning till hur jag ska ha råd att köpa käk den kommande månaden, men de löser seeeeeeeej, ja de gör de alltid!

föreesten, har jag berättat för er att vi skall fara till mauritius i december i 5 veckor? sooooooooooooooooft, can't wait, så bli så rackarns wonderbaaaaaart.


pejs.

den här är för min gamla "randy"..


den här är för min gamla "randy"..


jag har en förklaring

jag vet nu varför min tatuering kliade, den/jag var torr.

my way or the high way...

har nyss avslutat ett samtal med mr.roberts som varade i nästan 2 timmar.
den första halvtimmen skrek jag mest och va fett lack, för ibland (eller ja, egentligen varje gång jag har fel)
så är han den som säger till mej, han tar mej rakt på sängen med allt han säger.
för, det finns nog ingen som kan mej så ut och innantill som han, han vet exakt hur jag reagerar på allt och innan jag reagerar vet han hur jag ska reagera och han vet till och med hur jag fungerar när han inte är där, för ja han är ju i uk.
men anyways, han tycker att jag borde make friend med min far, och jag hatar honom.
för allt han säger gör en poäng och han får mej att inse att allt inte är farsgubben fel (den här gången är de ju de)
men han får mej också att inse att även om de e min pappas fel så kanske jag endå borde vara de bigger woman och lugna ner mej, försöka kontrollera mitt temperament, och lyssna, även fast  jag tycker de han säger är helt elakt och sepeskadat så ska jag bita ihop och kontrollera min ilska, inte för min far skull, utan för min egen skull,
och de här säger han därför att han själv vart en ettrig, temperamentisk, ilsken människa i sina yngre dagar!!

det som känns skönt med gibbs är att jag vet att de enda han vill är mtt bästa, och så är det verkligen, för han får mej också att börja tänka, på livet och på vad som är rätt och hur man kan hitta sej själv i all förrvirring och hitta lugn.
det är allt han vill, att jag ska hitta ett lugn där de finns frid och där jag faktiskt mår bra rakt egenom som människa, de som gör mej lugn är att veta att han finns där och han älskar mej villkorlöst, han vill bara att jag skall hitta en väg att bli lycklig, för är de någon som vet hur dåligt jag mått/mår ibland, då är det han.

"babes, babes, babes you gotta drop the attitude sometimes, its to much my way or the high way"

so ppl, jag vill bli en bättre människa, de vill vi väl alla, så jag ska citera karln som sitter därborta i uk och läxar upp mej..

"hear no evil, see no evil, fear no evil"


gefle 3-5 april

måste ju tala om våran gävle helg här för någon vecka sen, hade så galet fukkin kul, kan ju bero på att omtyckta människor följde med också!
eller tala gör jag ju inte, jag skriver ju, men jag palla iju nte skriva heller så jag låter bilderna tala för sej själva!
puss!



=)

Jaa, jag vet helt keff med uppdateringen som vanligt.
ärligt talat hade jag inte brytt mej ett jota om de inte va så att folk klagar på min lathet rörande denna blogg.
jag ska berätta om min bästaste Zaroy nu iaf :)
ja vi träffades förra veckan och hängde två dagar, åhh om jag saknat våra tider, älskade vän!
vad mer finns att berätta, är bara överlycklig att han är back and on track om man säger så!!

till något annat, asså jag e asorolig över en grej, min tatuering har börjat klia!! är de normalt? de känns inte som att de skall vara de, den e ca 8 månader gammal och har läkt perfekt har inte haft någon problem med den. ge mej en förklaring someone?!!!!



åh nej

clarence drack upp den sista saften.

LYCKLIG TJEJ

OH MY FUKKIN GOSH!!

ZAROY ÄR TILLBAKA!!!
 
JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA GLAD JUSST NU, EN KÄR NÄRA VÄN SOM JAG INTE TVÅ ÅR ÄR TILLBAKA.
SKA TRÄFFA HONOM IMORGON, UPDATE THEN!

godnatt min gullisar!!!!


ps, hade en galet fin helg, tell you all about it tomorööööw

lutan fyah

JAG KOM JU PÅ EN SAK!!
imorgon är det 3 april alltså ett år sen lutan spelade här i sthlm,
och som alla mina nära vet så ÄLSKADE jag lutan, han var min största absoluta favorit och jag skulle kunnat få betala för att få ligga med han, ungefär så mycket älskade jag karln.
men observera ÄLSKADE, jo för 3 april 2007 var också den dagen jag fick träffa han på hans hotellrum, och ja,
jag fick ligga med han utan att betala, hehe.
jag var så glad i typ 4 månader och matade med att jag fick pippa LUTAN FUCKING FYAH!
alla tyckte jag va ball, men om sanningen ska fram.
Lutan är INGEN trevlig kis. kan jag finna ord? ja de kan jag faktiskt.
han var en riktig  TJURGUBBE.
de som gör mej lite ledsen i efterhand var absolut inte ballen, den var det inget fel på, den va riktigt STOR as in big anaconda, de gillas ju, hehe.
men tillbaka till de som gör mej lite ledsen, jo jag kan inte älska karls musik som jag gjorde förr.
de försvann liksom med tjurerriet, han levde liksom inte upp till sin musik, han är liksom inte samma lutan längre.
de gör mej ledsen, ja, jag saknar jag och lutan i hörlurarna, för han gjorde mej på G, glad och han tilltalade mej med hans underbara reggiemjuuusiiik, not anymore though.
not like before. ja, jag saknar honom, på den tiden jag inte visste att han va tjurapan no 1.





























well, shit happens.

my ppl

tjenis penis, jag vet, jag SUGER på att uppdatera vill verkligen bli bättre på de och de skall bli ändring på de, vet bara inte när.
anyways, idag var jag, maria  alex på rättegång, en vän till oss som var den misstänkte, hela rättsalen utom han och hans advokat kollade snett på oss, varför? för att vi är den misstänktes vän?
jag kan säga så här, folk är dum i huvudet. en av de målsägandes farsa kom till oss och skulle börja jiddra, för att vi är hans vänner?
vi var dom enda som var där för han på rättegången idag och han är väl människa precis som horfarsan som började jiddra med oss? han tyckte tydligen att vår vän var en skitstövel, oss med eftersom han är vår vän och vi stod bakom honom, och stötta han genom att vara där, hade de varit så att han begått en våldtäkt, slagit en tjej eller något i den stilen hade jag aldrig ens funderat på att gå dit, men han är en bra kille.
tillbaka till horfarsan, seri-jävla-öst, han skulle hålla ögonen på oss iaf, de gjorde han jävligt klart, det som gör mej så förbannad är:
1. Människan ska vara en så kallad "vuxen" person, han börjar jiddra med tre småtjejer (i hans ögon borde vi vara de iaf, nu är de ju så att jag räknas ju också som vuxen nowdays, men seriöst jag e 20 och ser ut som 16, leave it hora)

2. han kommer från ingenstans och hoppar på oss föratt våran vän är misstänkt för ett rån på hans son, vi är där, han frågar varför, maria svara att han inte har med de att göra, för seröst vem fan e han? har han med det att göra? HELL NO

3. vuxna klagar på oss unga, jag vet så måååååååånga "vuxna" som beter sej barnsligare än ett barn, jag blir så sjukt jävla sepeförbannad! feeeeeeeeel mää?

det var det iaf, sen va de en till gubbjävel som kaxade  mot oss, och var uppkäftig, jag blir så arg arg arg (igen) hehe.
är det inte de äldre som ska vara förebilder och föregå med bra exempel till oss yngre, FUCK THAT, iaf när de  gäller sånna här horungar.
enough med ilskan,

SOLEN SKINER, DE VA FINT VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄDER:)
man blir så glad, lycklig, positiv, kreativ, fantasifull och lyckligt, dont we love it !!
imorgon blir det gävle, de ska bli så kul, träffa helen innan hon far till tokyo ( jag är så avis)
nums och ami kommer också till gävle, och han, han den där som jag gillar och gör mej varm i kroppen, skall med fara, de skall bli fint:)
så nu vänner, skall jag ta en cigg i fönstret och njuta av den sista solen för dagen,

kärlek mina fina, kända och okända läsare.
today, life is good.

njuuut vänner.