en fin dröm

jag snoozade 1 tim extra idag, och vem drömde jag om? jo jag drömde om min zarre!
de va så sjukt verkligt och så bra, jag var så glad när jag vaknade.

jag drömde att du och bunny bodde i ett radhus och att jag skulle flytta in. där fanns 2 kök i rummen bredvid varandra vilken jag tyckte va sjukt konstigt, du bara skrattade.
du hade fortfarande dina dreads kvar och var klädd i ganska underlig svart "mode" tröja, inte din stil, men du var fin och jag namnde de och du sa som vanligt " tack gumman" jag berättade för dej att alex och maria snart kommer och hälsar på ochdu tyckte de va kul

jag stod ute på verandan och hållde koll på bunnys jätteköttbit på grillen, den va huge, kunde knappt vända på den, och när jag skulle vända på den ramla den av grillen, jag vart helt nervös och försökte snabbt få upp kötter på grillen innan mor din skulle se, du bara stod där och asgarvade som du brukar göra, vi skrattade tillsammans samtidigt som du mobbade mej och hjälpte mej upp med steken medans jag var lite smånervös.
 
vi tog sedan en cigg ihop och du gick iväf till ditt rum, hämtade ett par skor och sa att du skulle gå.
jag frågade varfan ska du? du sa jag ska träffa en kompis, vi gav varandra en lång kram, du gick och jag vaknade. de första jag gjorde när jag öppnade ögonen va att ta fram ditt nr på mobilen, när jag såg ditt namn på displayen kom jag på. vart så ledsen men sen tänkte jag på drömmen och på hur verklig den var!
jag är så tacksam för den här drömmen! jag älskar och saknar dej så mycket min vän du är med mej 24/7  <3