mjukstartar

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, AYAWI IS BAAAAAAAAAAAAAAAAACK!
visst exkat så glada blir ni ´ser att jag uppdaterar? särskilt du wilma, eller hur då ditt jävla äckel luder?!
nog om henne, dags att tala om moooi!!

Vi bor kvar i husby, har fått några härliga vänner och vi trivs faktiskt MEN vi längtar faktiskt tillbaka till gröna, still :)
anyways, anledningen till att vi bor ´kvar vet vi väl egentligen inte riktigt själva (skum hyresvärd) men de nice, vi har ju líxom någonstans att bo:)

jag har btw fixat trådlös internet MEN tror ni skiten funkar i min mac? icke!
jag var väldigt noga när jag var i phone house med att fråga om skiten funkar på ALLA datorer, vilket svar fick jag? - JA absoslut funkar på alla datorer som helst. skitbra tänkte jag.
så den där jävla kundservicen, ídioterna kan ju inte ett S-K-I-T! de är som att jag skulle sätt mej där och svara telefonerna. (jag hade IG i datakunskap, hur man fan lyckas man med de när man gått media í 4 år kan man ju undra, men så ´är det)
som ni ser ser skriver jag väldigt dåligt, har ju vart ifrån data ett bra tag nu, men vänner så fort jag fixat ¨å de funkar i min mac då är vi på g igen, då kommer bilder och min gamla underbara blogg´tillb aka som jag vet att ni älskar! mer trash på horungar och kärleksförklaringar till mina älskade!!!!!!!!!!!!




ps. kan nån lära mej att kasta sen? dvs sikta och träffa hårt?