jag vet inte vad jag ska skriva i rubriken idag.

OMG, jag är sjukt taggad, för att åka till gävle, haha de hände ju aldrig när jag bodde där, men kul ska de bli :)
fast ikväll hoppas jag att det bara blir myskröka och ingen utgång, men vi får väl se vad som händer!


karlar jag inte skulle tacka nej till.



rackarns snö.

Mamma ringde nyss och sa, kolla ut genom förnstret, hon fattar väl att jag satt fastklistrad vid GTA som vanligt.
Men OJ, de assnöar, vafään?! palla redan lixom, men de e ju snart november, skit, jag hatar snö de är jobbigt, kallt och blött.
jaja va ska man göra åt saken, not much. men det vart iaf någon som vart superglad, min favorit, nelson han vart superlycklig och skällde som attan bara för att han ville komma ut, söthjärtat då!

jag tycker du borde äta lite bajs.

en till dag, vi kan kalla för blä, klockan är iof inte äns 14, men jag vet ju att det är endå inget som väntar mej framöver.
jag är inte van vid den här ensamheten, eller ja helt ensam är jag ju inte, men att inte ha mina vänner runt omkring mej, jag brukar alltid ha dom i närheten och oftast brukar dom hänga hos mej 24/7, det gillar jag.
Jag är ingen ensammänniska, inte för 5 öre, visst kan de vara skönt att va själv ibland men efter att jag varit själv en timme så räcker det gott och väl. ush ensamhet är en bajskorv.
OCH jag börjar längta tillbaka till London, varför flyttad jag hem till sverige igen?!
Ja, det vet jag ju egentligen, jag trivdes inte, visst det är en dunderstad, men att bo är? NJEEEET, jag längtade hem.
Jag vet inte om de berodde mycket på att jag var ensam ännu mer där, kan det säkert gjort men jag gillar sverige, sverige är bra.
Nu blir det Milkshake dags, apelsin låter väll som en saftig smak?!

JAG SAKNAR MINA BÄSTA!

vita lögner


har ju suttit och msnat med Danight och är hon inte en riktigt pärla som påminner mej om vita fucking jävla lögner
var inte de en dunderserie ?!
Daniiiight du är bäst.
ching!

uttråkad och taggad.

hej gullisar!
idag, idag har varit.. hm tråkig? jag har kollat på melrose (vilken ifs gjorde min dag) sedan städat min styvfars kontor i 3 timmar, kuljul!
Jag är så uttråkad, så uttråkad, skogen suger om man bor i den med sin mor, hennes karl och littlebruther, hade jag haft helen,alex eller syrran här hade de varit en helt annan sak! men men, jag får hålla ut, det är ju bara tillfälligt!
Men just nu försöker jag hålla ut bara tills torsdag, då blir det tripp till gävle, sedan på tisdag blir the rock the bells och jag är sjukt taggad, MAAH!
vet dock inte vad jag ska klä mej i ?!
jag menar, tänk så heta karlar de kommer finnas på plats, GRRRR!!!!
tillbaka till torsdag, jag längtar! och fredagen kommer bli dunder, jag är sjukt taggad, ska på maskerad lixxom bara :)
de kommer bli HOT HOT !!!
Todays song is No Substitute Love med Estelle, jag gillar henne, hon är Ball, Snygg och Britt!


Så kommer vi Till Melrose Place, jag älskar det och jag drömmer ganska ofta om det, och när jag ser på det så brukar jag tänka ibland vilka jag skulle vilja va polare med och vilka jag skulle va elak mot, haha, nu är jag sällan elak men efter att kolla på det så hatar man verkligen vissa, TYP Alison, hon e så sjukt jävla dryg, störig ful och fjantig, DIE ALISON!
Därimot så Älskar Jag Amanda och Sidney, jag vet att båda är bitchar och evil men dom e så jävla bäst, och Sidney, finns det någon roligare, jag gillar också Michel fast jag stör mej på han ganska mycket, för övrigt så ÄLSKAR JAG MELROSE PLACE, de e så jävla 90-tal och bäst ! Melrose förgyller mina tråkiga och värdelösa dar!
I LOVE YOU!

<3


huntsmen.

Nu har jag precis duschat och tvättat håret (vilket var på tiden) efter en långpromenad i skogen. Jag måste erkänna att det är galet skönt att promenera när man väl kommer igång med de, nu har jag vart ute och gått i ca 1 vecka varje morgon innan frukost och nu kan jag faktiskt inte tänka mej att inte ta den där prominixen på morgonen, blir så galet mycket piggare hela dagen.
Nu sitter jag bara och väntar på mami som ska komma och hämta mej, vi ska fara hem till karln hennes föräldrar och äta. jag gillar inte att åka dit, dom är ganska dryga och slänger ut skämt som är helt värdelösa, ni vet sånna där skämt som man bara tänker Jaha?! när man hört dom, jag tycker de är ganska jobbigt faktiskt, men men jag har iofs inget bättre för mej, hoppas på god mat iaf!
Låten som är på Repeat idag är Errol Dunkleys Please Stop Your Lying.
puss.


är blogg min grej?

Ja, nu har jag styrt blogg, igen. sist så skrev jag typ 4 inlägg på 2 år. Men tanken är väl den att eftersom jag flyttat hem ifrån London och jag bor hos min mor ute i middle of nowhere (Hanson första CD titel btw för dem som kommer ihåg, haaah?!) Jag har inte mycket att göra om dagarna förutom att övningsköra, promenera med hunden, se på film och Spela GTA, så jag tänke vafan, blogg? ja jag får väl ge hela tanken med det hela en ny start!

Förövringt så suger jag på design osv. fast jag gick Grafisk Kommunikation, men de hela var inte min grej helt enkelt, tror jag, eller själva skapandet är nog min grej för jag älskar att måla/rita/teckna det enda problemet med det hela är nog bara att jag har tappat min motivation, helt och hållet och den har inte funnit med mej på ett par år, visst kommer den tillbaka ibland men den försvinner lika fort!
Det är tråkigt och jag vill ha en ändring på det för jag känner mej ganska tom utan den!
Kräm!